Bine ai venit prieten drag! Aseaza-te confortabil si lasa-ti sufletul sa vibreze.....esti ACASA!

luni, 19 martie 2012

Hrana vie - workshop la Galati



"In Romania, 1 din 4 oameni este obez iar unul din 2 are o problema de greutate. Intr-o lume unde 95% din diete esuează si oamenii isi pierd entuziasmul, ceva trebuie sa se schimbe. Hai sa fim seriosi un pic si sa privim statisticile cu sange rece: Intr-o lume unde 1 din 2 oameni moare de vreo boala de inima si 1 din 3 oameni moare de o forma de cancer, esti in pericol. Din fericire sunt medici, oameni de stiinta si nutritionisti care au reusit sa decodifice secretele vitalitatii si longevitatii pentru o viata fara boli. Aici vei descoperi un sistem usor de retinut cu cele mai avansate, testate si autentice metode pentru a-ti asigura o viata sanatoasa tie si familiei tale. Acum este timpul sa-ti recapeti energia si sanatatea debordanta si sa intri în grupul de elita al oamenilor care au un nivel al energiei si sanatătii ridicat si care isi trăiesc viata cu scop si pasiune."
sursa aici


Prieteeeeni de pretutindeni! Luuuuumeee, luuuumeee!!!


Organizam in data de 28 aprilie 2012 la Galati, la Hotel Galmondo in Salonul Aristocrat, workshop interactiv de hrana vie. Pentru mai multe detalii aruncati-va un ochi pe posterul evenimentului, iar daca aveti sugestii, intrebari sau pur si simplu doriti sa participati la curs nu va sfiiti sa o faceti pe terapiigalati2@gmail.com


Pace si iubire sa aveti din abundenta!








https://picasaweb.google.com/110024501436258302862/HranaVieWorkshopLaGalati?authkey=Gv1sRgCNqy_8yMkZWJyAE#slideshow/5721675393781357138

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sunt una dintre participantele la acest workshop. Pentru mine, prezentarea a fost o experienta foarte interesanta si agreabila. In urma acestei expuneri am toate motivatiile pentru a schimba unele obiceiuri din viata mea. Am fost surprinsa sa constat ca prepararea acestor produse este chiar usoara si rapida, ca mancarea este gustoasa si satioasa.
Multumesc organizatorilor locali si doamnei Mihaela Gheorghita pentru calitatea prestatiei si prietenia, deschiderea aratata.
Valentina