Bine ai venit prieten drag! Aseaza-te confortabil si lasa-ti sufletul sa vibreze.....esti ACASA!

sâmbătă, 26 mai 2012

Cartea "TRANSFORMARE TOTALA CU SISTEMUL ADAM & EVA"

Asa cum am promis am intrat in posesia unui lot de carti "TRANSFORMARE TOTALA CU SISTEMUL ADAM & EVA"., devenind astfel distribuitori zonali ai brandului Hrana Vie.

 "Această carte este un ghid practic pentru transformare personală totală în 3 luni, unde vei descoperi un sistem uşor de reţinut cu cele mai avansate, testate şi autentice metode pentru a-ţi asigura o viată sănătoasă tie şi familiei tale.
   Descoperă sistemul ADAM & EVA şi vei scăpa de statisticile necruţătoare. Acum este timpul să-fi recapeti energia şi sănătatea debordantă şi să intri în grupul de elită al oamenilor care au un nivel ridicat al energiei şi sănătăţii şi îşi trăiesc viata cu scop şi pasiune."

Caracteristici

  • Numărul de pagini: 255
  • Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
  • I.S.B.N.: 978-973-0-08397-2



  • Rasfoind din aceasta carte.......


    "
    pag. 43-44


       SÂNGELE ŞI PROCESUL DE DETOXIFICARE

       Procesul de detoxificare nu este altceva decât trecerea unor elemente dintr-o zonă cu densitate mai mare într-o zonă cu densitate mai mică. Acesta este ca un proces de difuzie unde elemente dintr-o zonă concentrată, trec într-o zonă mai puţin concentrată. Sângele şi limfa sunt cele două fluide transportoare de substanţe în corp. La o analiză a sângelui, un specialist poate vedea în ce situaţie se află sângele tău referitor la calitatea globulelor roşii, dacă acestea au o formă frumos regulată şi rotundă, dacă sunt groase sau subţiri, dacă sunt lipite între ele sau plutesc libere. Se observă şi starea globulelor albe, dacă sunt active şi se mişcă pentru a găsi anumiţi intruşi care s-au strecurat în sistem, sau stau leneşe şi adormite prin colţuri, ceea ce ar indica un sistem imunitar slăbit. Calitatea sângelui este determinată în mod direct de o serie de factori de stres, şi cel mai important factor de stres este stresul mental şi emoţional. Acest stres are capacitatea de a afecta echilibrul pH-ului din sânge. Nu-l va reduce pentru că nu are cum, ci îl afectează. Sângele trebuie să se menţină în mod exact la un pH de 7,635. Gândirea negativă, îngrijorarea şi stresul de orice fel, aerul poluat, mâncarea de proastă calitate, toate acestea tind să reducă sau să dezechilibreze acest pH spre un pH mai acid. Corpul însă, având misiunea şi instinctul de a supravieţui, începe să reechilibreze pH-ul reechilibrând aciditatea prin extragerea din corp a celei mai alcaline substanţe şi anume CALCIUL. Realcalinizarea terenului este vitală întrucât orice scădere a pH-lui sângelui până la 6,5 ar însemna încetarea vieţii. Ca urmare a stresului şi celorlalţi factori menţionaţi mai sus, corpul încearcă să menţină alcalinitatea sângelui şi astfel, zilnic, se pierd cantităţi masive de calciu din oase şi din dinţi, şi fără o suplimentare cu calciu bun (nu calciu din suplimente) corpul ajunge la o nouă homeostază, adică la o stare nouă de echilibru, însă mult sărăcit în calciu cu fiecare gând negativ etc. Iată deci cât de important este cum gândim şi ce stări interioare mental-emoţionale menţinem. Mai mult despre aceste stări - în capitolele Energie, Vocaţie, Altruism.
       Prin alimentaţia cu mâncare solidă, procesată la foc sângele se îngroaşă instantaneu, astfel că toxinele rămân acolo unde au stat de mulţi ani şi nu pot fi antrenate spre eliminare, deci procesul de difuzie, de detoxificare, nu mai poate avea loc, ba chiar se mai adaugă toxine cu fiecare masă.
       Procesul de difuzie/detoxificare se împiedică cu fiecare masă la care se consumă hrană procesată la foc!

       Majoritatea oamenilor, poate 95%, nu dau răgaz nici măcar o zi corpului şi sângelui să-şi revină la o stare suficient de energică pentru a reuşi să captureze şi să elimine din toxine Ideal, toxinele sunt reorientate prin sânge către ficat rinichi ţractul gastrointestinal, limfă şi piele, de unde vor fi eliminate în momentul în care se trece pe hrană vie şi pe consumul de lichide detoxifiante, sângele se fluidizează, devenind mai capabil să primească şi să transporte toxinele din tot corpul. Noi acumulăm toxine în fiecare minut, dar din păcate calitatea sângelui şi a lichidului limfatic nu mai este în forma excelentă şi fluidă de a le transporta şi elimina în aceeaşi măsură cu care ele zilnic se acumulează, iar această pierdere a agilităţii celor doua lichide (sângele şi limfa) începe chiar de la prima înghiţitura de mâncare procesată la foc, prăjită, coaptă sau fiartă. Această diminuare a început demult, chiar de la primele legume pasate pe care le-am primit încă de pe vremea când eram sugari. De aceea procesul de intoxicare se petrece lent şi imperceptibil până la o anumită vârstă, chiar sub ochii noştri pentru că a început încă din timpul când noi nu aveam discernământ în legătură cu ceea ce considerăm mâncare iar procesul de introducere al alimentelor gătite la foc şi al cărnii a fost destul de lent. Alergiile pe care noii noscuţi le fac la introducerea hranei gătite şi a cărnii, sunt reacţii normale ale corpului care transmite informaţia că nu agreează cu acest tip de mâncare, însă până la urmă corpul cedează şi nu mai reacţionează atât de violent ceea ce nu înseamnă însă că agreează acest tip de hrană. La fel şi părinţii noştri, la rândul lor au trecut prin acelaşi proces şi de aceea li se pare ceva firesc să aplice şi copiilor lor aceeaşi metodă de nutriţie. Totuşi părinţii noştri nu au avut parte de atâtea E-uri, atacuri chimice şi..."



    Pentru doritorii de sfaturi de viata sanatoasa sau cei care au intrebari vis-a-vis de aceasta carte, asteptam cu drag  pe terapiigalati2@gmail.com 


    Lumina si iubire!

    Niciun comentariu: