Bine ai venit prieten drag! Aseaza-te confortabil si lasa-ti sufletul sa vibreze.....esti ACASA!

duminică, 17 iunie 2012

Reteta colonhelp home made

Stim cu totii ca incidenta cazurilor de cancer a crescut in mod alarmant in ultimii ani la nivel global. In România, la fiecare oră, doi pacienţi sunt diagnosticaţi cu cancer colo-rectal. Trei sferturi din numărul de cazuri noi de cancer colo-rectal sunt depistate la persoane cu vârsta între 60 şi 80 de ani. Din păcate, în ultimul timp s-a constatat o scădere a vârstei la care apare această formă de cancer. Cancerul colo-rectal este o formă foarte gravă de cancer, numai la Centrul de Gastoenterologie din cadrul Institutului prezentându-se aproximativ 300 de cazuri lunar. Această formă de cancer este pe locul al treilea în România, incidenţa fiind de 3.200 cazuri noi, în cazul bărbaţilor. La femei, cancerul colo-rectal este pe locul al treilea, după cancerul de sân şi cel de col uterin.
 Acum, nu as vrea sa intri in panica citind aceste statistici, dar e bine sa retii informatia. 


Cum te poti proteja? Stii raspunsul meu deja, stilul de viata sanatos e cheia: hidrateaza-te bine de tot, adica bea apa plata(recomandat filtrata) cu paharul mare, dormi suficient(cel putin 8 ore in 24 de ore), fa mult sport, adopta o dieta echilibrata fara grasimi saturate, mai ales fara cele de origine animala, cu multe fibre vegetale si mizeaza zilnic pe culoarea verde(salata, broccoli, spanac, ceai verde), rasfata-te din cand in cand cu un masaj relaxant sau terapeutic, sau si mai bine cu amandoua.




Ca sa iti protejezi colonul incearca sa urmezi urmatoarea reteta!  Extraordinar de folositoare pentru SANATATE !...acelasi efect dar cu bani mai putini decat cel din farmacii (si componentele sunt naturiste)...este foarte SIMPLU : 
Urmezi reteta cu toata Credinta si Vointa !
Doamne Ajuta !

RETETA  “COLONHELP” – de facut in casa
(pret COLONHELP in farmacii si plafar  -130 RON / 500 gr.)

Compozitie reteta:

  • Seminte de in – 500 gr.
  • Tarate psyllium ( tarate de ovaz ) – 300 gr.
  • Chimen – 70 gr.
  • Argila- 20 gr.
  • Patrunjel frunze uscate – 20 gr.
  • Oregano boabe – 20 gr.
  • Coriandru boabe – 20 gr.



Se risneste/mixeaza totul si se amesteca.
Se consuma 1-3 ligurite dimineata pe stomacul gol, cu 200 gr. iaurt, sana sau suc de fructe, timp de 3 luni pentru cura de detoxifiere.
O ora dupa nu se consuma nimic. Se consuma 1,5 -2 litri apa pe parcursul unei zile.
Scade colesterolul, glicemia, alunga oboseala si stressul, stimuleaza imunitatea, trateaza hemoroizii, previne alergiile si eczemele, ajuta ficatul obosit, reduce aciditatea gastrica, previne cancerul de colon.
Pentru slabit, se consuma si seara, deci se inlocuieste masa de dimineata si seara cu colonhelp.

Sa iti fie de folos!

Niciun comentariu: